3 РОКИ
18
РЕСТОРАНІВ
ВЛАСНЕ
ФІРМОВЕ
ПИВО
ПРОГРАМА
ЛОЯЛЬНОСТІ
ДЛЯ ПОСТІЙНИХ КЛІЄНТІВ
РЕГУЛЯРНА МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА
З КОМПЕНСАЦІЄЮ ВІД ЦЕНТРАЛЬНОГО ОФІСУ

ФРАНЧАЙЗИНГ

ВСТУПНИЙ ВНЕСОК
ВІДСУТНІЙ
ІНВЕСТИЦІЇ
490 000
ВІД
ГРН
РОЯЛТІ
2%
РЕКЛАМНІ ВІДРАХУВАННЯ
ВІДСУТНІ
РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ
2-3 МІСЯЦІ
ПРИБУТОК ВЖЕ З ПЕРШОГО МІСЯЦЯ РОБОТИ
ПОВЕРНЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ВІД 6 МІСЯЦІВ
ПОВНА ПІДТРИМКА ФРАНЧАЙЗІ
590 000
ГРН
ВІД
650 000
ВІД
ГРН
750 000
ГРН
ВІД
ФУД-КОРТ
СТАЦІОНАР
СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ
РОБОТА В РЕЖИМІ ДОСТАВКИ

ДО СУМИ ІНВЕСТИЦІЙ ВХОДИТЬ:

ПОСЛУГИ
МАТЕРІАЛЬНІ ЦІННОСТІ
ДОПОМОГА В ПІДБОРІ ПЕРСОНАЛУ
ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ
РОЗРОБКА ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДИЗАЙН-ПРОЕКТУ І ТЕХНІЧНІ МАТЕРІАЛИ (ПЛАН ЕЛЕКТРИКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, САНТЕХНІКИ)
ПРАВО НА ВИКОРИСТАННЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ
ВИЇЗД ДЕПАРТАМЕНТУ ВІДКРИТТЯ
МЕНЮ, ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА
ПРИ ВІДКРИТТІ ТА ПРОТЯГОМ УСЬГО ПЕРІОДУ РОБОТИ ЗАКЛАДУ
АКРЕДИТАЦІЯ МІСЦЯ І ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ РЕСТОРАНУ (ОЦІНКА ТРАФІКУ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА КОНКУРЕНТІВ)
КОМПЛЕКТ ВИРОБНИЧОГО ОБЛАДНАННЯ
КОМПЛЕКТ ТОРГОВОГО ОБЛАДНАННЯ ( POS ТЕРМІНАЛИ І ЧЕКОВИЙ ПРІНТЕР )
ГРИЛЬ-БАРБЕКЮ, РОЗРОБЛЕНИЙ СПЕЦІАЛЬНО
ДЛЯ ЗАКЛАДІВ GRILL PUB
МЕБЛІ НА 30 ПОСАДОЧНИХ МІСЦЬ (ТІЛЬКИ ДЛЯ СТАЦІОНАРНОГО РЕСТОРАНУ)
ПРОФЕСІЙНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ЗОВНІШНЯ ВИВІСКА ТА БАРНА СТІЙКА

МЕНЮ

Grill Pub ідеально підходить для любителів смачно і ситно поїсти.Основні страви готуються на фірмовому грилі, розташованому в центрі залу. Гордість ресторану - це м'ясо вищої якості, яке смажиться на відкритому вогні, вбираючи легкий деревний аромат і стаючи ще смачніше.

ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ

Дуже сподобалась концепція приготування основного меню на барбекю унікального дизайна. По відгукам вимогливої публіки у Львові
Читати далі
даний формат виправдав очікування. Постійно отримуємо тільки позитивні відгуки. Вже шукаю місце в Києві для відкриття 2 го ресторану Гриль Паб.
До Grill Pub не имел опыта в открытии и управлении рестораном. Главное понимать, что франшиза – это конструктор, который надо
Читати далі
постоянно модифицировать и улучшать. Количество клиентов в первые дни превзошло наши ожидания, теперь главное – соответствовать высоким стандартам заведения, делать максимально довольными наших гостей и… искать место под еще один Grill Pub!)
Дякую за можливість реалізувати одну з моїх мрій - почати свій бізнес! На всіх етапах я отримав неоціненну допомогу: консультації і поради
Читати далі
висококласних спеціалістів. А головне це отриманий досвід! Я вважаю, що Grill Pub - один із кращих серед ресторанів свого сегменту, адже у нас завжди тільки свіжі продукти і ми максимально відкриті для відвідувачів.
Віталій
Світлана
Виктор
Олег
1
2
Дуже дякуємо за ідею, за нові знання і навички!!! Для нас це щось нове і воно імпонує нам і нашим гостям. Зі своєї сторони наша команда буде
Читати далі
підтримувати і удосконалювати справу, якою ми займаємося.

ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ

З першого дня відчувається професіоналізм команди Grill Pub, чудова технічна підтримка, швидке реагування на виникші проблеми чи запитання. Надання великого багажу знань для управління ресторанним бізнесом.
Читати далі
Дуже якісно пропрацьована технологічна карта страв, від чого їжа надзвичайно смачна. Я задоволений, що вибрав саме команду Grill Pub!
Идея открыть Гриль Паб возникла ещё в 2013 г, имея собственную сеть небольших Фаст- фудов, очень хотелось попробовать себя в ресторанном бизнесе. В январе этого года, я в интернете нашёл эту франшизу и сразу поехал
Читати далі
проверить, как работают заведения в других городах. Принял решение открыть ресторан в г.Кропивницкий. Хочу заметить :Очень профессиональная команда , начиная от разработки проекта и дизайна все до мелочей заканчивая тех поддержкой и службой обеспечения оборудованием. Как для меня , идеальный вариант для старта в сфере гостеприимства
Я всегда мечтала открыть свой ресторан, но не имела опыта ведения бизнеса в этой тяжелой сфере. Однажды увидев рекламу франшизы GRILL PUB
в интернете, поняла что это мой шанс. Благодаря команде профессионалов,

Читати далі
мне удалось открыть один из лучших ресторанов в своем городе, тем самым осуществив свою мечту!!!
Василь
Максим
Яна
1
2
Left
Right
СТАЦІОНАРНИЙ РЕСТОРАН
ПРИВАТНА ВЛАСНІСТЬ АБО ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА
ПЛОЩА ВІД 120 М2
МОЖЛИВІСТЬ ОБЛАШТУВАННЯ ЛІТНЬГО МАЙДАНЧИКУ
НАЯВНІСТЬ МІСЦЬ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ
СПОЖИВАНА
ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ СЛУЖБОВОГО ВХОДУ
(ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ)

ВИМОГИ ДО ПРИМІЩЕНЬ

ФУД-КОРТ
ПОПУЛЯРНИЙ ТЦ/ТРЦ З ВИСОКИМ РІВНЕМ ВІДВІДУВАННЯ
ЗОНИ: ФУД-КОРТ / ЗАКЛАД В ТРЦ ЗІ СВОЄЮ ПОСАДКОЮ
ПЛОЩА ВІД 40 М2
ОКРЕМЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ
СПОЖИВАНА
ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ ТЕХНІЧНИХ УМОВ ВІД ТРЦ
( СИСТЕМА ВИТЯЖКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, ВОДОПОСТАЧАННЯ І КАНАЛІЗАЦІЇ )

НАША КОМАНДА

МЕРЕЖА РЕСТОРАНІВ

GRILL PUB м.Чернігів ТРЦ "Голівуд"
GRILL PUB м. Київ
GRILL PUB м. Кропивницький
GRILL PUB м. Суми
Харків ТРЦ "Караван"
GRILL PUB м. Чернігів
Харківська область, ТРЦ "Магелан"
Львів ТЦ "Форум"
ПОКАЗАТИ ЩЕ
GRILL PUB м. Херсон
GRILL PUB м. Нікополь
Полтава ТРЦ "Київ"
GRILL PUB м. Лисичанськ
Луцьк РЦ "Промінь"
GRILL PUB м. Хельницький ТРЦ "Квартал"
Бердянськ, Горького 22
GRILL PUB м. Камянське
GRILL PUB м. Семей
GRILL PUB м. Одеса
GRILL PUB м.Дніпро ТРЦ "Апполо"
Grill Pub у м. Енергодар

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

ДИРЕКТОР ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
ОВСЯННІКОВА МАРИНА
+38 (067) 40 00 118
franchising.gp@gmail.com